Bog om at have børn med autisme af Dorthe Stieper

Historien om en mor – 11 mødre fortæller om at have børn med autisme af Dorthe Stieper

Når du køber bogen for 250 kr., går overskuddet på 80 kr. ubeskåret til Bedre Psykiatris arbejde.

Om bogen
11 mødre til børn med autisme fortæller åbenhjertigt om, hvordan det er at have børn, der er anderledes. Læs mere om bogen nederst på siden.

Sendes til din adresse med Postnord.
Eventuel fragt bliver lagt til beløbet i kassen.

DKK 250,00

Beskrivelse

Historien om en mor – 11 mødre fortæller om at have børn med autisme

Af Dorthe Stieper
Udkommet på Forlaget Vindelsti 7. november 2019
288 sider

Om bogen
11 mødre til børn med autisme fortæller åbenhjertigt om, hvordan det er at have børn, der er anderledes.

Det er beretninger om at være sit barns oversætter og faste holdepunkt i verden, om at kæmpe for den rette hjælp til sit barn, om bekymringer og udfordringer på hjemmefronten, om skyld og skam, sorg og tab og om at betale kærlighedens pris – men også historier om små sejre i hverdagen, om at glæde sig over sit barn og finde sig til rette i livet, som det nu former sig.

Beretningerne kan vække genkendelse hos andre mødre til børn med autisme, ligesom de kan give fagfolk og pårørende større forståelse for, hvem disse mødre er, og hvorfor de handler, som de gør.

Forfatteren Dorthe Stieper (f. 1967) har en baggrund som forfatter, journalist og kulturformidler. Hun har de seneste år arbejdet som forældrementor for forældre til psykisk sårbare børn, bl.a. i børne- og ungdomspsykiatrien, hvor hendes egen datter har været indlagt. Læs mere på www.dorthestieper.dk

”Bogen lader en række modige mødre på en sand og levende måde beskrive, hvor vigtig kampen er for at blive forstået som sit barns talerør, advokat, støtte, ven og en af de primære personer, som skal ruste barnet til at klare sig i livet … Allermest handler bogen om kunsten at elske som mor – uforbeholdent, råt, tilgivende – og at forsøge at elske sig selv som mor.” – Kirsten Callesen, psykolog og leder af Psykologisk Ressource Center